Am aflat pe propria piele că e foarte greu să scrii despre tine și pentru tine. Nu am nicio problemă în a face asta pentru clienții mei, ba chiar reușesc să mă transpun în rolul lor și să mă simt inspirată. Însă a scrie despre tine este un lucru foarte intim și dificil, necesită o doză bună de introspecție și o măsură de laudă. Ori la acestea două nu am fost bună niciodată.

Cu toate acestea pot spune că scriu de foarte mult timp, am început în școala generală și am continuat până după terminarea studiilor, însă într-un mod diferit.

Am dorit să fac o facultate care să îmi permită să exploatez latura mea creativă și pasiunea pentru cuvinte astfel că am ales să fac parte din primele generații de absolvenți ai Facultății de Științe Politice și ale Comunicării secția Comunicare și Relații Publice. Asta se întâmpla în 2003. În 2007 am decis să aprofundez latura publicității și am făcut și Masteratul la aceeași Facultate. Tot atunci am intrat în câmpul muncii și am făcut parte din echipa unei agenții de publicitate din Cluj-Napoca. Pentru că aveam nevoie de mai multă adrenalină am acceptat provocarea unor prieteni și am decis să lucrez împreună cu ei vreme de aproape 2 ani organizând evenimente business. Ei bine, de aici lumea mea s-a deschis. Rețelele de socializare au prins avânt și de la clasicele și cele mai de bază mIRC și Yahoo Messenger am ajuns să folosim din ce în ce mai mult HI5, ca mai apoi Facebook, Instagram, Snapchat și multe altele să le urmeze. Ei bine, acesta a fost momentul în care, vrând-nevrând a trebuit să le folosesc și pentru evenimentele pe care le organizam, iar asta m-a forțat să le învăț tainele. După cei doi ani petrecuți organizând pentru alții am decis că e momentul să încep drumul meu, astfel că, împreună cu prietena mea bună și parteneră în drumul prin publicitate ne-am deschis firma noastră de advertising și evenimente. Multe s-au schimbat între timp, însă un lucru a rămas la fel: pasiunea mea pentru cuvinte.

După nașterea fiicei mele am decis că viața în organizarea de evenimente este absolut grozavă…însă nu pentru o proaspătă mamă. Reconversia profesională a venit absolut normal și lin, întocmai ca un râu care deja-și face loc printre niște stânci cizelate.

Ce fac acum?

Câte puțin din toate, pentru că, după cei 14 ani în advertising consider că nu mi-e străin niciun concept.

Copywriting-ul a rămas prima mea iubire și creez cu drag și pasiune orice soi de material publicitar.

La acesta am adăugat crearea de conținut, pentru zona de social media în special – facebook și instagram, însă nu numai. Mi-am unduit neuronii prin texte pentru site-uri și blog-uri și am aflat că a scrie pentru afacerile și pasiunile altor persoane poate fi extrem de împlinitor.

Și pentru că cei mulți ani în publicitate n-au trecut pe lângă mine am ales să fac și strategie de promovare.

Ei bine, asta sunt eu acum: mamă, soție, fiică, prietenă, om al cuvintelor.